maanantai 23. heinäkuuta 2012

Pyhä Olavi ja maraton.

Heissulivei! Eilen kotiuduttiin Rantasalmelta ja Savonlinnasta, jossa Jenna juoksi Pyhän Olavin puolimaratonin. Maratonille sattui törkeän hyvä ilma ja oli kiva kerrankin päästä ottamaan kunnolla kuvia. Harmittaa, että ei itse tullut osallistuttua juoksuun, mutta ensi kesänä olisi tarkoitus juosta kolme puolimaratonia ja treenaaminen alkaa heti, kun saan kunnollisen kuntoiluohjelman. Tämä dokaaminen ei ole ehkä paras tapa valmistautua juoksemis-itsemurhaan.

Käytiin tänään toista kertaa katsomassa rivarikämppää ja parin viikon sisään kirjoitetaan vuokrasopimus. Jännitys on melkoisen kova, koska ensimmäistä kertaa pitäisi asua omillaan. On siihen jo valmistauduttukkin hyvin, koska ikää alkaa olemaan mittarissa se 23.. Ei olisi kiva nimittäin etsiä ensimmäistä omaa kämppää vanhainkodista. Tietysti omillaan asumisessa rahatilanne tulee olemaan kuin meikän räpit, eli vitun tiukkaa, mutta kaikesta selviää! Eiköhän muutkin opiskelijat selviä nuudelikuurilla läpi vuoden. Huomenna jos laittaisi mikron ja imurin tilaukseen. Naurattaa kyllä ajatus, että meikä ostelee jotain helvetin imureita ja muita. Mitä seuraavaksi? Esiliina ja kokkihattu? TUOKSUSAIPPUOITA JA PATALAPPUJA?!?!?

Huomenna jos jaksaisi vuokralla olevalla saarimökillä pyörähtää viimeisiä kertoja tänä kesänä ja ottaa pari saunakaljaa. Tietysti huomiseksi on luvattu sadetta, mutta aika sama. Tämä kesä on ollut muutenkin epävakaisempi, kuin vanhuksen erektio ja vettä satanut sen verran, että kääpiöt voivat hyppiä katukivetykseltä pää edellä kadulle ja pää ei osu edes pohjaan.

No, jos vähän mökkikuvia saisi seuraavaan päivitykseen tai jotain muuta yhtä häiriintynyttä! Se on nyt hei hei.


IMG_2312
Vähän venyttelyä, ennen kuin tempaisee.


IMG_2332
Maratoniin osallistui about 350 ihmistä, jos se jotain kiinnostaa. Veikkaan, että ei.


IMG_2429
Tärkeintä ei ole voitto, vaan galaksien välinen tasapaino.


IMG_2446
Kyllä ne mun varustusta ovat isoksi kehuneet, mutta tämä jo vähän yllätti..


IMG_2260
Kaikki tiet vievät johonkin.


IMG_2267
Tärkeintä ei ole tornin koko, vaan jäniksen tahti.

2 kommenttia: