lauantai 21. heinäkuuta 2012

I will survire!

Hellou vaan kaikille näin neljän kuukauden jälkeen! Talvi oli ja meni, ja nyt vietetään jo kesän puoliväliä. Blogia en ole lopettanut, vaan pitänyt yksinkertaisesti taukoa uudelle inspiraatiolle, vähän kuin biisien tekemisessä. Tässä neljän kuukauden aikavälillä on tapahtunut ja varmistunut vaikka mitä, joista tulevissa päivityksissä kerron. Tällä hetkellä tuntuu, että elämä on ihmisen parasta aikaa?

Kesätöihin pääsin Kouvolan Vedelle, jossa olen ollut nyt lähes sen kaksi kuukautta. Kaksi viikkoa on vielä töitä ja sitten onkin homma paketissa. Saan pitää jopa huikean viikon loman ennen koulujen alkua, joten toivokaa hyviä kelejä tälle duunarille! Palkkaa on kerennyt tulla se kaksi tiliä; molemmat olen jo tuhlannut. Vaatteisiin ja vielä kerran vaatteisiin. Joka kesä uusin vaatekaappia isolla kädellä ja sijoitan rahaa sen verran, että pärjään taas ensi kesään asti. Seuraavat tilit säästyykin sitten huonekaluihin ja muuttoa varten. Ei ole tullut kamalasti edes dokattua, kahden kuukauden aikana kait se kolme kertaa? Huh, näin se aika menee!

Niin, se muutto. Se on nyt aikalailla varmistunut, että siitä uskaltaa jo puhua. Löydettiin kiva rivarikämppä, johon ollaan todennäköisesti nyt elokuun lopussa muuttamassa. 55 neliötä, oma sauna ja tilava takapiha, vuokra on sen 550e. Ite tykkään paljon. Ollaan huonekalukauppoja ja elektroniikkaliikkeitä kierrelty ahkerasti ja Jysk, Ikea, Gigantti ja netissä majaileva Verkkokauppa.com ovat tällä hetkellä ne suosikit, mistä tavaraa lähtee tulemaan kämppään. 1100e olen budjetoinut, ja sillä ostetaan sohva, imuri, mikro, tv-taso, olohuoneen pöytä, ruokailuryhmä jne. Jenna sijoittaa sitten myös puolet, eli yli 2000e saadaan menemään. Money talks!

Koulusta yritän valmistua joulukuun jälkeen, jos se vain on mahdollista. Siitä suoraan kunnon töihin, eli tienaamaan pariksi vuodeksi. Jossain vaiheessa sitten muutto Jyväskylään, mahdollisesti opiskelemaan. Näistä jutuista kerron lisää myöhemmin. Musiikkihommista sen verran, että kai kaikki ovat kuunnelleet uuden julkaisun, Vuotavan Sydän-viisun, jossa kertsissä vierailee loistava Sophie Aittola? Jos et ole, niin tee se nyt ja käy Mikseri-sivullani! Muuton yhteydessä myös Kärkikastin nauhoituspaikka muuttaa, joten uusia biisejä tulee varmasti enemmän ja nopeampaan tahtiin. Nyt julkaisutahti on olemattoman hidas, mutta laatua kannattaa odottaa? ;>

Nyt alkaa olemaan semi-kiire, kun lähtään tunnin päästä Rantasalmelle, kun Jenna juoksee siellä päin puolimaratonin. Ite vois juoda kaljaa. Ensi kertaan!


IMG_1384
Jennan mökiltä, avantoa ja aavaa maisemaa.
 En mennyt avantoon, hyi helvetti.


IMG_1441 (2)
Kissa. Ei muuta.


IMG_2259
Siinä vähän vaatteita, mitä on tullut tilailtua kesätyörahoilla. Merkkeinä New Yera, Adias, Hummel, Jack And Jones, Bobbie Burns jne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti