torstai 1. maaliskuuta 2012

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua..

Taas mennyt about viikko päivittämättä mitään. Menkööt nyt kiireen piikkiin ja sen, etten ole saanut otettua uusia kuvia (näyttää niin ankealta, jos ei laita yhtäkään kuvaa). Loma on ollut melkoista hulinaa; on tullut nimittäin juhlittua suhteellisen paljon ja on nyt on sellainen fiilis, että voisi hitusen rauhoittua. Viime reissun juomapeli oli semisti tappava: 25 shottia tuli riipastua ja oksennusvauhtikin oli loppuillasta sen mukainen. Tuohon päälle vielä se perinteinen 7 kaljaa, niin ei hyvä homma. Juomapeliäkö? Joo, kiitos, ei koskaan enää. Seuraavan kerran voisi ottaa kuppia kaverin 18-vuotissynttäreillä, jotka ovat tämän kuun lopussa.

Pari viime päivää olen viettänyt Jennalla ja ollaan tehty semi-hyvää ruokaa (kana-wokkia, texmex-salattia jne.) ja käytiin pihalla myös kuvailemassa. Oli nimittäin ihan törkeän kaunis päivä noiden järkyttävien lumimyräköiden jälkeen ja lämpötilakin taisi olla reilusti plussalla!  Kesää siis odotellessa..

Huomenna saan vihdoin ja viimein laitettua tilaukseen tuohon Canoniin sen lisäsalaman; olen enemmän, kuin innoissani! Sisällä kuvatessa se on melkein ehdoton, kun tuo kameran oma salama on loppujen lopuksi hyvin riittämätön räpellys.

Empun kanssa ollaan paljon puhuttu uusista biiseistä ja koitetaan tässä kovasti saada jotain aikaan. Mäklee, Wil ja Mc Mane ovat tällä hetkellä featti-listallamme, joten isoa kättä heille! Kovaa materiaalia on siis varmasti tulossa. Itse feattaan myös muutaman eri artistin biisissä, kuten viime bloggauksessa mainitsinkin. Pitäisi taas vain löytää sen inspiraatio uusien biisien kirjoittamiseen, kun se on ollut vähän kadoksissa viime aikoina..

Kesätöistä odottelen myös tässä vastauksia. Hain varmaan 20:neen eri paska-firmaan ja vituttaa, jos mistään ei töitä aukene taaskaan. Kerrankin olin ajoissa liikenteessä ja ensimmäiset hakemukset pistin jo tammikuussa perille; en nimittäin aio olla rahattomana koko kesää, kun on muuttokin tässä edessä ja näin.. Hakemuksissa vuodatin myös sellaista stooria, että luulisi paatuneimmakin työnantajan sydämen heltyvän. 

IMG_1015
Raggamuffin.


IMG_1162
Kana-wokkia, törkeän hyvää! Oli pakko ottaa kuva, kun kerrankin söin muuta, kuin noutoruokaa.


IMG_1054
Voiko näyttää yhtään enempää innostuneelta, kun on päässyt kuvailemaan?


IMG_1525
Jenna ja Vinski talvimaisemissa.


IMG_1531
Vinski tähyilee, että missä niitä narttuja on!


IMG_1549
Sähkölangat laulaa ja taivaalla loistaa kuu, maantietä vihellellen kun kulkuripoika käy..


IMG_1133
Kivikasvo.


IMG_1552
Väriä seiniin, niin saadaan tästä ankeasta betoniviidakosta pirteämpi.


IMG_1517
Kyllä, ne ovat isoja jääpuikkoja. :-)


IMG_1499
Näkymä Kuusankoskelle. Tulee mieleen erittäin pieni ja ankea lähiö, joka tämä paikka kyllä onkin.

Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti