maanantai 20. helmikuuta 2012

Lunta sataa ja kaikkia vituttaa?

Niin, tai ainakin itseäni. Kouvola on ollut nyt pari päivää ankaran lumimyräkän kourissa ja alkaa pikkuhiljaa riittämään. Autoa saa putsata parin tunnein välein ja lumiharjakin on jo ihan puhkiraiskattu. Ainut hyvä asia on, että älyttömät pakkaset ovat hellittäneet ja on tuollaista nollakeliä luvattu koko loppuviikoksi. Toivottavasti nuo lumisateetkin tekevät sopivan pitkän stopin..

Niin, hiihtolomakin lähestyy. Vielä ei ole oikein suurempia suunnitelmia. Ensi viikonloppuna kavereiden kanssa jotain pientä olut-settiä, mutta muuten loma tulee menemään aika rauhallisesti. Hiihtämässäkin pitäisi käydä ensimmäistä kertaa pariin vuoteen Jennan kanssa; faijan varusteita pitää lainata, kun en omia omista. Yläasteen pakkohiihdot saivat itseni vittuuntumaan koko lajiin, niin pakko nyt käydä kokeilemassa, jos se olisikin ihan siedettävää..

Musiikki-juttujakin on tullut tehtyä jonkin verran. Yhden featin tuossa nauhoittelin eilen valmiiksi ja toinen on tiedossa. En paljasta enempää, vaan sitten kun ne julkaistaan, niin saatte tietää! Lähiaikoina kumminkin.. Empun kanssa ollaan muutamaa uutta viisua suunniteltu teidän iloksi, mutta pitäisi saada aikaiseksi kirjoittaa ja nauhoittaa ne valmiiksi. Ollaan helvetin laiskoja! Mutta kyllä ne sieltä ilmestyvät, aikanaan. Hyväähän kannattaa odottaa, vai miten se meni? Yhdessä biisissä meillä on kertsissä vierailijakin, mutta sekin saa jäädä nyt salaisuudeksi.


IMG_1460
Pari tuntia sitten putsasin auton lumesta viimeksi ja taas sama urakka edessä. Talvi on paskaa.


IMG_1463
Kyläraitti lumivallien armoilla.


IMG_1450
Jotkut sentään nauttivat lumesta. Joka päivä väijyn, että joku kotka lentäisi tuohon lintulaudan viereen, mutta ei. Aina samat, tylsät ja paskat tirpat tuolla vain ruokailemassa.


IMG_1452
Shady käpertyy peiton alle lumisina ja kylminä talvipäivinä.


Joo, eipä mulla tällä kertaa muuta.

1 kommentti:

  1. Tosi hyvä toi lintu kuva! ja voi pikku sheippana :'>

    VastaaPoista