keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tättärää!

Ai helvetti, että vituttaa tuo pakkanen ja lumi. Myönnän, että otti päähän myös se harmaa ja lumeton maa, mutta pitääkö tuota valkoista paskaa tulla kerralla sitten kolme metriä? Pakkanen on vielä enemmän rektumista, kun auton ovet ovat niin jäässä, että saa kirveellä hakata niitä auki ja laavalla sulattaa. Huhhu. Onneksi kokeet ovat sentään menneet koulussa hyvin tällä koeviikolla; suurimmasta osasta napsahti se 3, vähän kuin itsestään. 

Tajusin juuri, että on tullut laitettua rahaa haisemaan viimeisen puolen vuoden aikana aika urakalla, sellainen 4000e-5000e. On tullut ostettua autoa, lumilautaa, kameraa, tietokonetta, televisiota, vaatteita, parranajokonetta ja muuta.. Se mikä tulee, niin se myös menee. Lumilauta oli hauska ostos, sinne meni 550e ja olen käynyt laskemassa muutaman kerran. Se oli niin helpon ja kivan näköistä. Sitten, kun oli kerennyt ostamaan kaikki kamat, niin sehän olikin ihan vitun vaikeaa. Haha, mutta onhan tässä loppuelämä aikaa opetella! Pakko saada ensi kesäksi taas töitä, että on rahaa pitää itsensä hengissä.

Niin, tänään tuli tuo Canonin kameralaukku tuolle 500D:lle. Vittu miten pieni tuo on, ahtaampi kuin kortsu! Änkeämällä saa juuri ja juuri kameran sinne ja kaksi objektiivia. Ei toivoakaan, että tuonne saisi ahdettua mitään lisäsalamaa tai kolmatta objektiivia. Mutta ihan kiva tuo loota on; ainakin joku mesta, missä kameraa kuljettaa.

Viikonloppuna olisi tarkoitus Jennan kanssa lähteä koeajamaan nämä uudet kamerat (hänellä 1100D), niin saa nähdä, että minkälaista settiä saa tallennettua! Yritän vihdoin ja viimein saada itsestäni uusia naamakuvia esim. Facebookkiin, kun nuo vanhat ovat käyneet jo vituttamaan.

Joo, voisin jakaa muutaman kuvan, mitä tänään tuli räpsittyä puolessa tunnissa:

Siinä se pienempääkin pienempi Canon-kameralaukku. Hyvin sinne saa pelotteluista huolimatta kamat laitettua, jos jaksaa vähän järjestellä. Materiaalikin tuntuu olevan laadukasta. Maksaa Anttilassa tarjouksessa 49e, normaalisti 135e. Laukun mukana tulee 8GB-muistikortti.

Meikäläisen "uusi" auto, Peugeot 406 2.0l vm. 1997. Hyvin toimii ja kulkee!

Aurinko oli jo laskemassa, niin oli pakko räpsäistä kuva tuosta jäisestä oksasta. Tällaisen kuvanhan kuuluu jokaisen aloittelevan kuvaajan ottaa!

Siinä se surullisen kuuluisa lumilauta, joka ei ole mäkeen päässyt, kuin kaksi kertaa. Pakko se kai on lähdettävä vielä tänä talvena mäkeen, että saa rahoilleen vastinetta.

Näkymä metsään meidän talon etupihalta. Uhkaavaa.

Harakka nakkaa paskat pakkaselle..

Kuten tämäkin!

Pyörää vituttaa pakkanen yhtä paljon, kuin itseäni. Ehkä tuo kesään mennessä on sulanut ja löydän sen pakkautuneiden kinosten alta..

Näin tällä kertaa. Lupaamiani naamakuvia en kerennyt tänään ottamaan, mutta ehkä sitten viikonloppuna! Kahtellaan.

2 kommenttia:

 1. Jos olet koulussa ja kuvista päätellen asut vanhempiesi luona, käytkö töissä vai mistä olet saanut 4-5000e tuhlattavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että joku kysyy tätä! Ei siinä, hyvä kysymys.

   Olen siis lukion käynyt ja opiskelen nyt ympäristöalaa. Tässä ammattikoulussa on se hyvä juttu, että työharjoittelut voidaan suorittaa ihan kunnon töissä. Olin viime vuonna kolme kuukautta töissä vesilaitoksella ja sieltä ovat peräisin nuo "tuhlatut" rahat. Tai no, olen myös aika kova säästämään, vaikka ei se tuosta blogikirjoituksesta tullutkaan ilmi. Eli osa on säästörahoja.

   Sitten tulee tehtyä erilaisia pätkätöitä opiskelun ohessa, esim. jouluisin kiireapulaisena Postissa jne. Onneksi kohta valmistuminen ammattiin häämöttää ja pääsee hakemaan vakituisia töitä!

   Siinä vähän pidennetty vastaus! :D

   Poista