torstai 9. helmikuuta 2012

Räp-laulajan vapaapäivä.

Aah, on se ihanaa olla flunssassa! Nenä tukossa, päätä särkee ja vituttaa. Onneksi tänään oli vapaapäivä koulusta, niin ei tarvinnut mennä sinne onanoimaan, vaan pystyin tutustumaan tuohon Canon 500D:hen paremmin. On tuo kyllä kiva laite; ikinä ennen en ole järkkäriä omistanut ja siksi olen enemmän innoissani, kuin pappi huorissa. Kerta se nimittäin on ensimmäinenkin! Noita toimintoja on tuossa kamerassa enemmän, kuin lehmällä nännejä ja kestää aika helvetin kauan opetella tuo läpikotaisin tuntemaan. Mutta eihän kukaan ole seppä syntyessään, paitsi seppä!

Tässä illalla olen kirjoitellut uutta biisiäkin kiveäkin kovempaan biittiin ja voisi ensi viikolla nauhoitella tuosta vähän esimakua teille. Huomenna pitäisi mennä katsomaan Jennan kanssa Vuosaari-elokuva ja odotukset ovat todella kovat tätä kyseistä tekelettä kohtaan. Trailerin ja arvostelujen perusteella lippurahojen ei pitäisi mennä hukkaan!

Saatana, huomenna pitkästä aikaa aamuksi kahdeksaksi kouluun ATK:n-kokeeseen, herääminen tulee olemaan kunnon nirvanaa. Onneksi tällaiselle koodarille mitkään tietokoneisiin tai ohjelmistoihin liittyvät testit eivät ole minkäänlaisia ongelmia. Huh, vittu olen kyllä omahyväinen!

No, jaetaanpas nyt muutama kuva taas, mitkä menin viime bloggauksessa lupaamaan! Luvassa on jopa pari kuvaa minusta, että näette minkälainen veistoksellinen bloggaaja on näiden tekstien takana. Olkaat hyvät:


IMG_1229
No, siinä meikä sitten on. Toivottavasti petyitte ja pahasti!

IMG_1223
Paita on aikuisten oikeasti New Yorkista. Yritin olla gangsta, mutta ei se näillä valkoisen geeneillä onnistu luontevasti! Ja ei, en tarkoittanut sitä rasistisessa mielessä.

IMG_1137
Muistakaahan Kärkikasti hupparimallisto! Näitä saa meiltä ostettua 50e-55e hintaan. Kestävää materiaalia, eikä tarvitse pelätä pesuja, että kuviot lähtisivät johonkin. Nuo kuvassa olevat hupparit pesty ehkä about 50 kertaa ja värit eivät kuluneet mihinkään.

IMG_1236
Muutamat uudet kengät tullut ostettua tässä viimeisen puolen vuoden aikana. Nike, Osiris, Etnies jne. Kesä, tulehan jo!

IMG_1250
Siskokset lämmittelevät takkatulen ääressä. Kamerasta päin Mindy, Cindy ja Shady.

IMG_1226
Vauvat nukkumassa.
Nyt jos pitäisin parin päivän tauon blogin päivittämisestä ja sunnuntaina kirjoittelisin sitten viikonlopun tapahtumat uusien kuvien kera. Ensi kertaan siis!

ps. kiitokset Iidalle neuvoista, että miten blogiin saa kuvat lisättyä paljon sutjakammin ja parempi laatuisina!

2 kommenttia:

  1. Tuo mindyn cindyn ja shadyn takkatuli kuva on AIVAN SULONEN! :'>

    VastaaPoista
  2. ei mitään, ole hyvä vaan :)

    VastaaPoista