tiistai 7. helmikuuta 2012

Rakas päiväkirjani, ensimmäinen bloggaukseni..

Oli pakko alkaa pitämään uudestaan tätä blogia näin vuosien jälkeen, kun on tullut palava into taas kuvailla ja kirjoitella. Tuli tuossa viime viikolla tilattua Canonin 500D-järkkäri ja tänään se sitten vihdoin saapui postiin. Kameran mukana tuli perus 50mm-objektiivin lisäksi myös 75-300mm-teleobjektiivi ja Parempia Kuvia-valokuvausopas, jonka luin tuossa silmämääräisesti läpi. Ensi kuussa aion tilailla tuohon kameraan lisäsalaman ja joskus kesällä ostaa sitten fisheye-putken.

Tässä blogissa olisi tarkoitus kertoa Kärkikastin musiikkijutuista ja meikäläisen arjesta yleensäkin, jakaa valokuvia nauhoitus-sessareista, keikkatapahtumista ja muita kuvailuja, jotka näen omasta mielestäni tarpeelliseksi jakaa.

Tässä jotain kuvailuja, mitä tuli tänään räpsittyä kokeeksi:

Siinä meikäläisen studiopöytä, missä tulee kaikki biisit miksailtua ja muutenkin hengailtua päivästä toiseen internetin ääressä.

Ykkösmikkinä kotistudiossani toimii tämä Roden NT1-A, joka on ollut aivan lyömätön! Kuvassa paskainen, voisi joskus noita pölyjäkin pyyhkiä.. 

Kakkosmikkinä toimii T.Bonen SCT 700. Sekin on vähän paskassa ja pölyssä, hävettää..

Siinä sellainen yleiskuvakatsaus meikän nauhoitusnurkasta, jossa kiveäkin kovemmat biisit pistetään purkkiin!

Siinä meikän poikanen seurailee ikkunasta ulos, räppikoirani Shady. Voitte varmaan arvata, että mistä nimi on peräisin?

Shadyn pikkusisko Mindy, voisi sanoa pahimmaksi tuholaiseksi koskaan. Mitään ehjää ei jää tämän olion jäljiltä.

Mutta, siinä nyt nuo muutamat kuvat, jotka jaksoin tänne laittaa. Ensi kerralla sitten varmaan jotain pihakuvia ja itsestäni ehkä jokin lärvisetti, että näette, että minkälainen ihmishirviö täällä kirjoittelee. Ei muuta, kuin ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti